top of page

Korte meditaties voor de maand juli!


Deze meditaties brengen je snel in evenwicht, de maand juli heeft een heftige energie, doe deze bijv, in de loop van de ochtend en dan 5 minuten en de tweede bijv. in de loop van de middag, 5 minuten en nooit langer dan 11 minuten. Tune in met 3 x Ong Namo guru Dev Namo. Je handen voor je hartcentrum en je beweegt ze ritmisch. Rechts boven en dan links boven, steeds een stevige handdruk, handen dus op en om elkaar. Dit doe je met een o-ademhaling door de mond en je zegt mentaal de mantra sa ta na ma, op elke beweging een inademing sa en een uitademing na en weer in, ta en uit, ma. Ogen kijken naar tip van je neus. Eindig door hard je handen te drukken en je tong tegen je gehemelte, houdt vast 15 seconden en dan uit mat kanonademhaling en herhaal dit nog twee keer.

De tweede meditatie met gesloten ogen, armen voor je borst op elkaar rechts boven en je hand rust op je arm en aan de onderkant tegen je arm. Beweeg ze snel op en neer en gebruik je navelpunt en chant nu hardop sa ta na ma. Je voelt het in je ruggengraat veranderen. Eindig, adem diep in en houdt even vast. Blijf nog even in een meditatieve staat.

Dit is de link naar het filmpje.

#meditatie #yoga #energie

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page