top of page

April, groene maand!


Het groene dieet nodigt je uit om als het ware kleurenblind te gaan en je ogen alleen op groen fruit, groene groenten, noten, peulvruchten en oliën en kruiden te richten.

Yogi Bhajan heeft gezegd dat vrouwen het enige schepsel op aarde zijn die meer chlorofyl nodig zijn dan iemand anders.

Dat betekent niet dat dit dieet niet voor mannen werkt. Nee, het is fantastisch voor iedereen, maar mannen en vrouwen hebben nu eenmaal speciale voedings behoeften.

Het helende effect kan worden vergeleken met een dagelijks supplement, je moet het dus wat langer doen om een echt effect te sorteren. Het autonome zenuwstelsel verwacht een bijzondere spijsverteringstaak – het kan nu ontspannen en de aandacht richten op gebieden die herstel nodig zijn; helend voedsel maakt je lichaam basisch; ziekte kan niet toeslaan in een basische omgeving; ontgiften versnelt als je jezelf voedt met een constante stroom van enzymenrijk, antioxidant geladen voedsel. Dit maakt dat toxinen je lichaam versnelt verlaten.

Dit mono dieet bevat veel veschillende smaken, zoet, zuur, pittig, daardoor wordt het niet vervelend of een opoffering! Probeer het een weekend uit, bevalt het, vast wel en neem daarna de tijd om alle boodschappen thuis te hebben, zodat je smakelijke maaltijden kunt bereiden en je hoeft geen hongergevoel te hebben. De eerste 3 dagen kunnen heftig zijn, maar daarna ga je je alleen maar beter voelen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page