Recent Posts
Featured Posts

April, groene maand!

March 26, 2017

 

Het groene dieet nodigt je uit om als het ware kleurenblind te gaan en je ogen alleen op groen fruit, groene groenten, noten, peulvruchten en oliën en kruiden te richten.

 

Yogi Bhajan heeft gezegd dat vrouwen het enige schepsel op aarde zijn die meer chlorofyl nodig zijn dan iemand anders.

Dat betekent niet dat dit dieet niet voor mannen werkt. Nee, het is fantastisch voor iedereen, maar mannen en vrouwen hebben nu eenmaal speciale voedings behoeften.

 

Het helende effect kan worden vergeleken met een dagelijks supplement, je moet het dus wat langer doen om een echt effect te sorteren. Het autonome zenuwstelsel verwacht een bijzondere spijsverteringstaak – het kan nu ontspannen en de aandacht richten op gebieden die herstel nodig zijn; helend voedsel  maakt je lichaam basisch; ziekte kan niet toeslaan in een basische omgeving; ontgiften versnelt als je jezelf voedt  met een constante stroom van enzymenrijk, antioxidant geladen voedsel. Dit maakt dat toxinen je lichaam versnelt verlaten.

 

Dit mono dieet bevat veel veschillende smaken, zoet, zuur, pittig, daardoor wordt het niet vervelend of een opoffering! Probeer het een weekend uit, bevalt het, vast wel en neem daarna de tijd om alle boodschappen thuis te hebben, zodat je smakelijke maaltijden kunt bereiden en je hoeft geen hongergevoel te hebben. De eerste 3 dagen kunnen heftig zijn, maar daarna ga je je alleen maar beter voelen.

 

Ga naar de pagina, meld je aan en ontvang meer informatie en recepten!

Tags:groene week

Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
Please reload

 

 

"It's not life that matters, it's the courage you bring to it"
 

© 2014 BY YOGAPRAKTIJK ADI SHAKTI