top of page

Mijn groene week

Mijn groene week was heerlijk, steeds weer ontdek ik nieuwe recepten. Het is echt een aanrader. Wil je het voor de eerste keer proberen, begin dan met een weekende, zorg dat je goed voorbereid bent en dat je wat tijd hebt voor jezelf. Tijd om rust te nemen en lekker te koken. Uit ervaring weet ik dat de eerste dagen moeilijk kunnen zijn, misschien wat hoofdpijn of zelfs vermoeidheid. Je lichaam gaat ontgiften en is dus hard voor je aan het werk. Dus drink veel water en doe je yoga-oefeningen en mediteer.

Na een paar dagen voel je het resultaat en ook werkt het nog na als je weer over gaat tot ander eten. Helderheid en energie. Waarom zou je niet goed voor jezelf zorgen?

Na deze week voel je heel goed, als je je eten weer langzaam opbouwt, wat je lichaam goe

1781869_10152572310184425_1998137827872652370_n.jpg

Je kunt veel tips en recepten vinden op internet en in het groen & gezond boek geschreven door Cristine Michon. Probeer het een keer, je zal geen spijt krijgen. Vooral als het weer iets warmer wordt is het makkelijker om hieraan te beginnen, dit ivm smoothies en salades.

Ik wens je veel succes!

Elly

Edited Image 2014-10-23-16:30:41

#mijngroeneweek

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page