Recent Posts
Featured Posts

Mijn groene week

April 30, 2015

Mijn groene week was heerlijk, steeds weer ontdek ik nieuwe recepten. Het is echt een aanrader. Wil je het voor de eerste keer proberen, begin dan met een weekende, zorg dat je goed voorbereid bent en dat je wat tijd hebt voor jezelf. Tijd om rust te nemen en lekker te koken. Uit ervaring weet ik dat de eerste dagen moeilijk kunnen zijn, misschien wat hoofdpijn of zelfs vermoeidheid. Je lichaam gaat ontgiften en is dus hard voor je aan het werk. Dus drink veel water en doe je yoga-oefeningen en mediteer.

 

Na een paar dagen voel je het resultaat en ook werkt het nog na als je weer over gaat tot ander eten. Helderheid en energie. Waarom zou je niet goed voor jezelf zorgen?

Na deze week voel je heel goed, als je je eten weer langzaam opbouwt, wat je lichaam goe

d verdraagd. 

Je kunt veel tips en recepten vinden op internet en in het groen & gezond boek geschreven door Cristine Michon. Probeer het een keer, je zal geen spijt krijgen. Vooral als het weer iets warmer wordt is het makkelijker om hieraan te beginnen, dit ivm smoothies en salades. 

Ik wens je veel succes!

 

Elly

 

 

Tags:groene week

Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
Please reload

 

 

"It's not life that matters, it's the courage you bring to it"
 

© 2014 BY YOGAPRAKTIJK ADI SHAKTI