top of page
Elly Nijhof-Woudstra

Van oorsprong kom ik uit het onderwijs en begin jaren '90 kwam ik in aanraking met Kundalini-Yoga, en het voelde als thuiskomen. Ik geef sinds 1996 met veel plezier les, vooral om mensen te ondersteunen en te leren beter om te gaan met hun stress, adem, helpen om lichamelijke klachten verminderen en om bewust te zijn, zodat ze lichter en blijer kunnen leven.

Alle kennis en ervaring die ik bezit deel ik graag.


Naast mijn werk als yogadocente ben ik beeldend kunstenaar, onder de naam: Elisabeth Woudstra (olieverfschilderijen, figuratief en non-figuratief). Mijn werken gaan over de oorsprong van leven, de geschiedenis van mensen, over zieleroerselen, de waarde van stilte en het creëren van ruimte.

Yoga helpt mij bij mijn creatieve processen en bij alles wat ik zo al tegenkom in mijn leven. Verder ben ik Sat Nam Rasayan practitioner, dit  is een healing methode  vanuit de Kundalini Yoga traditie. En beoefen ik Tai Chi, heerlijk aanvullend op mijn eigen yoga ervaring.

Ik ben een internationaal gecertificeerd Kundalini Yoga docente. ik geef les aan volwassenen en kinderen en speciale cursussen voor vrouwen.
Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van docenten Kundalini Yoga.

Yoga in Enschede

   Citaat uit interview met Stine Jensen,

             filosoof, columnist en programmamaker

                        in happinez, nr. 5, 2016.

"Het is een combinatie van dingen: zowel mediteren als mantrazingen als bewegen. 

Het is behoorlijk fysiek, het gaat niet alleen om rust en ontspanning. En ook niet om de perfectie van de houding, wordt steeds gezegd: het gaat om waar jij bent. het is haast een compleet lichaamswerk, met therapeutische kanten.

Kundalini is trouwens een van de yogavormen waarmee je binnen korte tijd veel verandering kunt ervaren en meemaken. Kundaliyoga doet ook iets met je geest. Het is niet alleen leuk fijn en plezierig, want je neemt jezelf mee naar de yogamat. Al de problemen waar je in je gewone leven tegenaan loopt, kom je daar ook weer tegen. Maar omdat je er iets mee doet - door te bewegen, door geluid te maken - ga je ze aan"

bottom of page